Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Ψηφοδέλτιο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΛΜΕ Περιστερίου εκλογές 24/1/2013

24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013  -  ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ στο Περιστέρι

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΔΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ  ΘΑΝΑΣΗΣ         14ο ΓΕΛ
ΓΙΑΣΟΥΡΙΔΟΥ  ΣΤΕΛΛΑ              3ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΔΗΜΗΤΟΥΛΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ  1ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ
ΚΡΙΒΑ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ                 13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΜΑΧΑ ΜΑΡΙΑ                        1ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ
ΠΑΝΙΔΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ            14ο  ΓΕΛ
ΠΑΠΑΔΑΚΗ  ΑΛΙΚΗ                  3ο ΓΕΛ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΜΙΛΤΟΣ     1ο ΕΠΑΛ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΞΑΝΘΗ       13ο ΓΕΛ
ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ      8ο ΓΕΛ
ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ            3ο ΓΕΛ

Για  Εφορευτική Επιτροπή
ΛΑΜΠΡΙΝΑΤΟΥ  ΣΤΕΛΛΑ      9ο Λ


Η συν. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΑΤΟΥΡΟΥ εκπροσωπεί φέτος τις ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ στο ΔΣ της ΟΛΜΕ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
·         Για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης- Ε.Ε.- Δ.Ν.Τ. Έξω από ΟΝΕ-ΕΕ-ΝΑΤΟ. Έξω η Τρόικα και οι επίτροποι από τη χώρα!
·         Δημιουργία μαζικού μετώπου Παιδείας - Υγείας – Εργασίας. Να μην περάσει καμία απόλυση, καμία εφεδρεία, κανένας εκβιασμός.
·         Ανατροπή όλων των μνημονίων και των συνοδευτικών αντεργατικών, αντιασφαλιστικών νόμων. Να μην ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία σε κεφάλαιο και δανειστές! Ο λαός δε χρωστάει τίποτα και σε κανέναν.
·         Σταθερή μόνιμη δουλειά για όλους, μαζικοί μόνιμοι διορισμοί - Όχι  στην  άρση της μονιμότητας και στην κατάργηση της οργανικής θέσης.
·         Πολιτικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες - κάτω τα χέρια από τα δημοκρατικά δικαιώματα - κάτω η κρατική τρομοκρατία - αγωνιστική αλληλεγγύη ενάντια στην κρατική και παρακρατική φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής
·         Όχι στο σχολείο «των λίγων και εκλεκτών» μαθητών, των φτωχών και τρομοκρατημένων εκπαιδευτικών.Ενάντια σε συμπτύξεις και συγχωνεύσεις. Ούτε ένα ευρώ από την τσέπη των γονιών. Ενάντια στην οικονομική ασφυξία των σχολείων. Έξω από τα σχολεία χορηγοί και ιδιώτες.
·         Όχι στην αξιολόγηση - χειραγώγηση και στην αυτοαξιολόγηση - κατηγοριοποίηση σχολείων - μαθητών -εκπαιδευτικών - ΟΧΙ στις απολύσεις! Δημοκρατία στα σχολεία. Κανείς αξιολογητής στην τάξη. Διαγραφή από τα σωματεία όσων στελεχών συμμετάσχουν στην αξιολόγηση.
·         Να οικοδομήσουμε τα σωματεία που χρειαζόμαστε, ζωντανά, αγωνιστικά και ταξικά! Δημοκρατική λειτουργία,  ενίσχυση της ενεργητικής συμμετοχής των συναδέλφων (ουσιαστικοποίηση των Γενικών Συνελεύσεων, Συγκρότηση Επιτροπών, Εκπρόσωποι σχολείων, πολιτιστικές δράσεις κ.α.). Συντονισμός με ΕΛΜΕ-Συλλόγους Δασκάλων, Γονέων, με φορείς της εκπαίδευσης και της κοινωνίας.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΜΕ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, ΕΝΩΝΕΙ, ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ - ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΜΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Σ. Γιασουρίδου 6974280937, 
Δ. Δημητούλης 6933387677,
 Μ. Μαχά 6973497770, 
Α. Φατούρου 6974438720

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου