Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Παράσταση διαμαρτυρίας γονέων στο υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
15ου Γυμνασίου Περιστερίου
Περιστέρι 7-2-2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Μετά από σχετική απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης που διενεργήθηκε στο σχολείο μας, την 7 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19.00, σας καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι (στάση Νερατζιώτισσα) την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12.00 για να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε, μεταξύ άλλων, και την άμεση και οριστική κάλυψη του οργανικού κενού του μαθήματος μαθηματικών που δημιουργήθηκε στο σχολείο μας. Σας γνωστοποιούμε ότι στη παράσταση διαμαρτυρίας, με απόφαση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Περιστερίου, συμμετέχουν όλα τα σχολεία του Περιστερίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και ο σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας «Έλλη Αλεξίου». Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας.
Για διευκόλυνση, έχει προγραμματιστεί να συγκεντρωθούμε όλοι πρώτα στο σταθμό του Μετρό Αγίου Αντωνίου στις 11.30 προκειμένου να μεταβούμε όλοι μαζί στο Υπουργείο.
Παρακαλούμε για την ενεργή συμμετοχή σας. Είναι υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας να παλεύουμε για ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ.
Ευχαριστούμε
Το ΔΣ του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου