Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Αποχώρηση αιρετών από το ΚΥΣΠΕ!

Τα παρακάτω μηνύματα είναι από το facebook
του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΡΑΤΗ




Τα κενά που έστειλαν οι Δνσεις είχαν και των ειδικοτήτων..τα δημοσίευσα...το ΚΥΣΠΕ είχε στην Η.Δ.και τις ειδικότητες...όπως με ενημέρωσαν πριν λίγο η εντολή του Υπουργού προς την πλειοψηφία του ΚΥΣΠΕ ήταν να μην εξετασθούν ειδικότητες σήμερα...το πότε θα εξετασθούν κανείς δεν το γνωρίζει ακόμη.Ούτε αν θα γίνει β φαση.

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ

Για ενημέρωσή σας και μόνο , σας κοινοποιούμε τα ονόματα των εκπαιδευτικών Π.Ε. που αποσπώνται από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.
Όπως σας είναι γνωστό αποχωρήσαμε από τη διαδικασία επειδή δεν έγινε αποδεκτό το αίτημά μας να γίνουν οι αποσπάσεις με βάση τα πραγματικά λειτουργικά κενά. Το αποτέλεσμα ήταν προαποφασισμένο όπως αποδεικνύει ο αριθμός των αποσπάσεων.

Μπράτης Δημήτρης
Παληγιάννης Βασίλης
Υ.Γ. Οι αποσπάσεις έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα μου και εχουν σταλεί και στο alfavita




Επειδή η ενημέρωση προέχει και θα συνεχίσω να το κάνω,όσο κι αν τα νέα δεν είναι καλά ο τελικός αριθμός των αιτήσεων που ικανοποιούνται είναι 829 συνολικά...για όλες τις ειδικότητες...θα ανακοινωθούν απόψε.Έτσι μου είπαν...


Όπως ενημερώθηκα πριν λίγο η διαδικασία συνεχίζεται και τα ονόματα ,όπως μου είπαν θα ανακοινωθούν απόψε...Μιλάμε για απίστευτα χαμηλά νούμερα ..Για τους δασκάλους δίνουν έναν αριθμό περίπου 350...καταλαβαίνετε γιατί αποχωρήσαμε...


Δεν είναι εύκολη πράξη η αποχώρηση...προσωπικά δεν το έχω ξανακάνει...Αυτό που βίωσα αυτές τις μέρες όμως δεν έχει προηγούμενο.
Αρνούμαι να συμμετέχω στον ευτελισμό των θεσμικών οργάνων.
Αρνούμαι να δεχθώ το "σφαγιασμό"συναδέλφων που θα μπορούσαν να πάρουν απόσπαση και δεν θα πάρουν ,επειδή κάποιοι πετσοκόβουν τα κενά
Δεν υπήρχε συνάδελφοι άλλος δρόμος...αυτοί έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και μας ήθελαν απλά γλάστρες...



ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ .ΜΙΛΌΥΝ ΓΙΑ 1000ΕΩΣ 1500 ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ...


Μπράτης Δημήτρης
Παληγιάννης Βασίλης
Αιρετοί ΚΥΣΠΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Αποχώρηση από τη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Οι πρωτοφανείς και κωμικοτραγικές καταστάσεις που καταγγείλαμε με την ανακοίνωσή μας στις 3-9-2013 συνεχίζονται στο Υπουργείο Παιδείας.
Όπως γνωρίζετε είχε ορισθεί Συμβούλιο (ΚΥΣΠΕ) για τις 3-9-2013, προκειμένου να εξετάσει τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Το Συμβούλιο εκείνο ανεβλήθη για την Πέμπτη 5-9-2013, προκειμένου να "επικαιροποιηθούν" τα κενά. Στη συνέχεια και το Συμβούλιο της Πέμπτης ανεβλήθη για σήμερα Παρασκευή 6-9-2013.
Τα κενά που απέστειλαν οι Δ/νσεις Εκπαίδευσης είναι συνολικά 5.222.
Συγκεκριμένα:
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ
ΠΕ70 1750
ΠΕ60 1280
ΠΕ06 1004
ΠΕ11 432
ΠΕ16 756
ΣΥΝΟΛΟ 5.222

Μετά από 5 ώρες αναμονής η αρμόδια Δ/νση του Υπουργείου Παιδείας ακόμη δεν έχει καταθέσει τα κενά στο Συμβούλιο, τα οποία εξακολουθούν να "μαγειρεύονται¨ στον 3ο όροφο του Υπ. Παιδείας. Είναι προφανές ότι θέλουν να δώσουν ελάχιστες αποσπάσεις.
Απαιτήσαμε οι αποσπάσεις να γίνουν με βάση τα πραγματικά λειτουργικά κενά και αυτό δεν έγινε αποδεκτό.
Ύστερα απ΄ αυτή την εξέλιξη, και με βάση την απόφαση της ΔΟΕ της 3ης Σεπτέμβρη 2013 αποχωρήσαμε από το ΚΥΣΠΕ γιατί σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να νομιμοποιήσουμε με τη συμμετοχή μας την απαράδεκτη αυτή διαδικασία .
Καταγγέλλουμε σ΄ όλους τους συναδέλφους, τα όσα απαράδεκτα , πρωτόγνωρα και πρωτοφανή συμβαίνουν στο Υπουργείο Παιδείας και καλούμε τη Δ.Ο.Ε να παρέμβει άμεσα προκειμένου να προστατέψει τα δικαιώματα των συναδέλφων.
Μπράτης Δημήτρης
Παληγιάννης Βασίλης



ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΙΡΕΤΟΙ...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ.


ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ "ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ " ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ.ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΤΟΥΣ ΔΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.Ο ΛΟΓΟΣ ΕΜΦΑΝΗΣ .ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΛΙΓΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΚΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου